HEJ

 

Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Ik ben Marloes Floor (yes, Floor is de achternaam), geboren in 1986 in de dorpse stad Nijkerk wat ik nog steeds mijn thuis mag noemen.

Al zolang ik mij herinner maak ik graag foto's. Begonnen als peuter met een speelgoed camera en als tiener liep ik vaak rond met de Nikon van mijn vader. In 2012 sprong ik in het diepe: ik fotografeerde mijn eerste bruiloft en daar is mijn liefde voor fotografie in een rap tempo versneld.

Ik hou ervan om alleen te zijn maar tegelijkertijd geniet ik van de fijne vrienden om mij heen, organiseer ik graag borrels en ben ik gek op muziek waar ik dan het liefst ook nog op dans. Juist buiten het zomerseizoen zie je me op het strand en ik ben regelmatig te vinden in het fijne Portugal. Ik geniet van een goed boek én van goede series. Ben gek op al het eten maar chocola is mn favoriet. Eerlijkheid en humor zijn mijn kenmerken en een grote dosis sarcasme zit in mijn bloed.

 

Ik geloof in liefde. Liefde op bruiloften, geluk in een gezin of unieke schoonheid in een portret. Ik kan mijzelf verliezen in details en word enorm enthousiast van mooi licht. En juist daar ligt mijn passie: het vastleggen van de mooiste momenten met mijn camera.

 

 

 

Op vakantie of in je vrije tijd wil je soms gewoon even niet met werk bezig zijn én toch mis ik dan het fotograferen. 

Ondanks we tegenwoordig allemaal een prima camera op onze telefoon hebben is er toch wel echt duidelijk verschil met een echte camera. Dus als er een tripje naar het buitenland gepland staat gaat er vaak wel 1 camera en lens mee. Maar soms ga ik ook gewoon op pad. Als er een mooie lucht is, als het juist vriest of mistig is maar ook om een stuk te wandelen en even mijn hoofd leeg te maken.

 

Deze foto's hiernaast zijn mijn favorieten uit mijn persoonlijke collectie. Gemaakt in Portugal, de polder, op het tulpenveld. Van het strand, palmbomen en zeemeeuwen. Foto's die ook prima voldoen als 'kunst' aan de muur. Zo heb ik zelf de foto rechtsboven in mijn woonkamer hangen.