Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Ik ben Marloes Floor (yes, Floor is de achternaam), geboren in 1986 in de dorpse stad Nijkerk wat ik nog steeds mijn thuis mag noemen. Al zolang ik mij herinner maak ik graag foto's. Begonnen als peuter met een speelgoed camera en als tiener liep ik vaak rond met de Nikon van mijn vader. In 2012 sprong ik in het diepe: ik fotografeerde mijn eerste bruiloft en daar is mijn liefde voor fotografie in een rap tempo versneld.

Ik hou ervan om alleen te zijn maar tegelijkertijd geniet ik van de fijne vrienden om mij heen, organiseer ik graag borrels en ben ik gek op muziek waar ik dan het liefst ook nog op dans. Juist buiten het zomerseizoen zie je me op het strand en ik ben regelmatig te vinden in het fijne Portugal. Ik geniet van een goed boek én van goede series. Ben gek op al het eten maar chocola is mn favoriet. Eerlijkheid en humor zijn mijn kenmerken en een grote dosis sarcasme zit in mijn bloed.

 

Ik geloof in liefde. Liefde op bruiloften, geluk in een gezin of unieke schoonheid in een portret. Ik kan mijzelf verliezen in details en word enorm enthousiast van mooi licht. En juist daar ligt mijn passie: het vastleggen van de mooiste momenten met mijn camera.

 

Mag ik ook jouw liefdevolle momenten vastleggen? Ik ben benieuwd naar je verhaal.