Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Ik ben Marloes Floor (yes, Floor is de achternaam), geboren in 1986 in de dorpse stad Nijkerk wat ik nog steeds mijn thuis mag noemen. Al zolang ik mij herinner maak ik graag foto's. Begonnen als peuter met een speelgoed camera en als tiener liep ik vaak rond met de Nikon van mijn vader. In 2012 sprong ik in het diepe: ik fotografeerde mijn eerste bruiloft en daar is mijn liefde voor fotografie in een rap tempo versneld.

Ik hou ervan om alleen te zijn maar tegelijkertijd geniet ik van de fijne vrienden om mij heen, organiseer ik graag borrels en ben ik gek op muziek waar ik dan het liefst ook nog op dans. Buiten het zomerseizoen vind je me op het strand en ik heb een grote liefde voor Portugal waar je mij dan ook regelmatig kan vinden. Ik geniet van een goed boek én van goede series. Ben gek op eten en vind ik taarten bakken rustgevend. Eerlijkheid en humor zijn mijn kenmerken en een grote dosis sarcasme zit in mijn bloed.

 

Ik geloof in liefde. Liefde op bruiloften, geluk in een gezin of unieke schoonheid in een portret. Ik kan mijzelf verliezen in details, word enorm enthousiast van mooi licht en omarm alle bijzondere momenten. En juist daar ligt mijn passie: het vastleggen van liefdevolle momenten met mijn camera.

 

Mag ik ook jouw liefdevolle momenten vastleggen? Ik ben benieuwd naar je verhaal. 

 

Contact me

 

info@marloesfloor.nl

+31 6 11 42 57 60